Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 92

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 93

Dags för utdelning av vindpengen 2016

Tavelberget 100819_5 NL

Lördagen den 4:e juni är det återigen dags att under Linghedsdagen dela ut vindpengen från Tavelbergets Vindpark till de lyckliga mottagarna av det ekonomiska bidraget avseende år 2015. Vindpengen är till för att gynna en positiv utveckling i Linghed – och det är några riktigt bra projekt som väntar på att få sjösättas framöver.

Välkommen att dela denna dag tillsammans med Dala Vind och Framtid i Linghed under trevliga och enkla former. Tillsammans skapas möjligheter för en hållbar utveckling för Linghed!

  • Utdelning av vindpengen 2016
  • Gamla Lingheds fotoutställning
  • Rävens porträttfoto
  • Ansiktsmålning
  • Ponnyridning
  • Fiskdamm
  • Clowner
  • Loppis

När: Lördagen den 4:e juni mellan kl 11:00 – 14:00.
Tid: Vindpengen delas ut kl 12:00.
Var: Lyckoträffen –  f.d Dala-hus Kontor.
Lingvägen 130, Linghed

Kontaktpersoner

Niklas Lundaahl, Dala Vind 023 – 48 80 65
Jakob Ebner, Framtid i Linghed 070 – 677 18 79