Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 92

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 93

Utdelning av vindpeng

hsgvzkeexpypimhznvsz

Lördag 23:e maj är det utdelning av vindpeng från vindkraftparken på Tavelberget. Utdelningen sker samtidigt som invigningen av rastplatsen i Linghed som delfinansierats av tidigare vindpeng. Dala Vind och intresseföreningen Framtid i Linghed hälsar välkomna!

När: Lördag, 23 maj 2015 klockan 15:00

Var: Rastplatsen vid Hökviksbron

Hur: 

  • Utdelning av Vindpeng
  • Tipspromenad
  • Korv och saft
  • Trevlig samvaro

Kontakta Niklas Lundaahl på Dala Vind, tel 023 48 80 65, eller Jakob Ebner, tel 070 677 18 79 för mer information.