Nu växer vi på sociala medier

Nu växer vi på sociala medier

DalaVind tar steget och etablerar sig nu under våren på Facebook och Instagram. Syftet med den ökade närvaron är att nå fler med kunskap om vindkraft och berätta om våra pågående projekt, särskilt om de planerade vindparkerna i Orsa och Ljusdal.

DalaVind har länge haft en aktiv närvaro på plattformen Linkedin, med ett allt ökande följarantal. Men eftersom målgrupperna för de olika sociala plattformarna skiljer sig åt, tog vi beslutet att även etablera oss på Facebook och Instagram.

– Med Facebook och Instagram tar vi ytterligare ett steg i vårt kommunikationsarbete. Vi vill nå ut till fler med fakta om vindkraft, eftersom kunskapen generellt är rätt låg. Vindkraft väcker också känslor och diskussioner, därför är det inte många vindkraftsaktörer som väljer att vara på Facebook. Vi hoppas på en givande dialog med våra följare, säger Eva Rehnström som är kommunikationsansvarig på DalaVind.

Du hittar oss här på Facebook och Instagram.