Vi söker projektledare

Som projektledare på DalaVind får du vara med och bygga Sveriges nya energisystem med målet att Dalarna blir självförsörjande på förnybar el. 

Du behöver erfarenhet av att leda komplexa projekt inom energibranschen. Det är värdefullt om du har erfarenhet från vindkraftsbranschen och kunskaper om Tillståndsprocessen enligt Miljöbalken. Vi tror att du är ingenjör inom energisystem eller miljö, eller har annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet som stärker din förmåga att klara jobbet. Lika viktigt är att du är en strukturerad och analytisk person som kan skapa förtroende för din person och långsiktiga hållbara relationer med din omgivning. Du kan fokusera på målet, förstår vikten av samarbete och motiveras av att vara en del av vår fortsatta resa där du har en nyckelroll i att leda våra projekt i mål. 

Läs mer och sök via denna länk

Frågor tar du enklast med Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i denna rekrytering.