Vi söker projektansvarig

Som projektansvarig på DalaVind får du vara med och bygga Sveriges nya energisystem med målet att Dalarna blir självförsörjande på förnybar el.

Vi tänker oss att du har flera års erfarenhet av att leda komplexa projekt inom energibranschen, allra helst inom vindkraft. Du har övergripande kunskaper om energisystemet där vind, sol, vätgas och energilagring är särskilt i fokus. Det är värdefullt om du har erfarenhet från och kunskaper om Tillståndsprocessen enligt Miljöbalken och en utbildningsinriktning som är relevant för innehållet i tjänsten. Lika viktigt är att du är en strukturerad och analytisk person som kan skapa förtroende för din person och långsiktiga hållbara relationer med din omgivning. Du kan fokusera på målet, förstår vikten av samarbete och motiveras av att vara en del av vår fortsatta resa där du har en nyckelroll i att utveckla vår projektutvecklingsverksamhet. 

Läs mer och ansök via denna länk

Frågor tar du enklast med Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i denna rekrytering.