Vi söker en teknisk förvaltare

Vi rekryterar nu till ett viktigt och spännande uppdrag där dina insatser bidrar till att energiomställningen går i rätt riktning. Just nu söker vi en analytisk teknisk förvaltare med högspänningskompetens.

OM FÖRETAGET OCH TJÄNSTEN

Vi är en till antalet liten men mycket kompetent organisation som arbetar nära varandra. Med våra innovativa lösningar och i samverkan med andra blir vi både större och fler. Vi gör varandra bra och utvecklas i den riktning vi har satt för vår verksamhet. Vår vision är att DalaVind ska bidra till ett hållbart samhälle på global och lokal nivå genom att utveckla hållbara kraftproduktionslösningar.

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och rekryterar en teknisk förvaltare med högspänningskompetens. Ett viktigt och spännande uppdrag för dig som vill ha det bästa av två världar. Det innebär en mix av både det strategiska men också en del operativa inslag. Helt enkelt en bred och varierad roll inom vårt affärsområde Drift och förvaltning. Här kommer du att kunna göra skillnad då dina insatser påverkar miljön, hållbarheten och energiomställningen i rätt riktning. Vårt mål är att Dalarna ska bli självförsörjande av förnyelsebar energi i kombination med vår nya satsning på vätgas. 

I den här spännande tjänsten kommer du tillsammans med din närmaste kollega se till att de vindkraftverk eller annan teknisk utrustning som vi på Dala Vind har driftansvar för fungerar och att verksamheten bedrivs enligt gällande lagar och tillstånd. Du ser möjligheter till förbättringar som effektiviserar vårt arbetssätt samt ser till att våra kunder får den information de vill ha. Här finns också möjligheten att se över våra processer samt dokumentations hantering för att på bästa sätt göra den skalbar för framtida expansionsplaner. En viktig och för oss naturlig del av arbetet är att vara ute i vindkraftverken för att kontrollera underentreprenörers jobb och följa upp problem som uppstår eller kan tänkas uppstå. 

Arbetsuppgifter och ansvar som ingår i tjänsten:

  • Tillsammans med kollega utveckla skalbar förvaltning
  • Kontrollera underentreprenörernas jobb och följa upp problem som uppstått
  • Rondering och hissbesiktning
  • Proaktivt förebygga driftstörningar
  • Säkerställa högspänningsanslutningarna till driftsatta parker
  • Stötta projektutvecklingen kopplat framför allt till elnätsdelen 

Vi ser ljust på framtiden med många spännande och roliga utmaningar för ett ännu modernare och miljövänligare samhälle. Tillvaratar och vidareutvecklar de starka värden som DalaVind representerar. Tillsammans utvecklar vi vårt starka varumärke!

DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Tjänsten är en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du är självgående, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du ser helheter och är en duktig analytiker. Din nyfikenhet att se möjliga förbättringar i nuvarande lösningar och tekniska förståelse kommer underlätta ditt arbete. I ditt arbetssätt är du säkerhetsmedveten och noggrann. 

Du har lämplig utbildning för tjänsten och vi söker dig som har en teknisk bakgrund. En förutsättning för tjänsten är att du klarar de medicinska krav som finns för arbete på hög höjd (mast-och stolp intyg). Du har dokumenterade kunskaper inom högspänning. Meriterande är erfarenhet av dokumentationssystem kring Hälsa, Säkerhet och Miljö (HSE). Du har god datorvana och lätt för att jobba i olika system. Vi tror att du blir särskilt lyckosam om du har god branschkännedom och stort intresse för våra frågor.

Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du delar våra värderingar som är samverkande, nytänkande, långsiktiga och att vi är lokalt förankrade och du vill vara en del av oss och vår hållbara framtid!

VI ERBJUDER DIG
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

Varmt välkommen med din ansökan! Sök jobbet i länken som du hittar här.