Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 92

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dalavind/dalavind.se/public_html/wp-content/plugins/cherry-projects/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-media-utilit.php on line 93

Inbjudan till samråd

Dala Vind undersöker möjligheten att uppföra sju vindkraftverk 1,5 kilometer väster om Ängelsfors i Hedemora kommun.

Allmänheten inbjuds till samrådsmöte i Långshyttans Folkets Hus onsdagen den 8 oktober klockan 18.30. Välkomna!

Här kan samrådsunderlag laddas ner

Era synpunkter skickas till Renew Consulting & Construction AB, Att. Patrik Lindström, Åkarevägen 11A, 311 32 Falkenberg och skall vara oss tillhanda senast den 31 oktober 2014.